Menu

Berichtenarchief sociaal

Geplaatst: 10/12/2019

Vervolgbericht na veiligheids informatie avond

Met genoegen geven wij het volgende persbericht door aan onze wijkbewoners: Subsidie. Je kunt nu (vanaf 12-12-2019) subsidie aanvragen voor het plaatsen van een wifi-camera of video-deurbel. Dit hebben burgemeester Pieter Verhoeve en politiechef Ruud van Es vandaag bekendgemaakt. Dit zal moeten helpen om de woninginbraak in Gouda te verlagen. Woninginbraak is helaas een groot Lees verder »

Geplaatst: 23/10/2019

Reminder: Informatieavond VEILIGHEID:

Reminder: Informatieavond VEILIGHEID: Maandagavond 28 oktober Motto: Hoe veilig is ons huis, auto en onze wijk en wat kunnen wij als bewoners daar aan doen? Op deze avond hoort u rechtstreeks van de politie hoe het is gesteld met de veiligheid in onze WaterGraswijk. Met tips en mogelijkheden om met elkaar alert te blijven. Een Lees verder »

Geplaatst:

Lampionnenoptocht 2019

LAMPIONNENOPTOCHT

Maandagavond
11 november om 18.50 uur

Watergraseiland (bocht Waterruit)

19.30 uur eind: Waterkers 38, met drinken en lekkers

Deelname is GRATIS *)


Kinderen t/m 7 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.
Ouders/ verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren).

*) Bij slecht weer wordt de lampionnenoptocht afgelast

Geplaatst: 05/10/2019

Informatieavond VEILIGHEID

Welkom op maandagavond 28 oktober. Motto van deze informatieavond: Hoe veilig is ons huis, auto en onze wijk en wat kunnen wij als bewoners daar aan doen? Maandagavond 28 oktober organiseert de Bewonersvereniging Watergras – samen met de politie Gouda en voorbereid door een werkgroep bewoners – een informatieavond: Hoe maken wij met elkaar onze Lees verder »

Geplaatst: 28/05/2019

Reanimatietraining

Ter informatie: Er zijn nog vijf plaatsen voor deelname aan de reanimatietraining op donderdagavond 6 juni a.s. beschikbaar.
(Situatie 28-5-2019).

Ouder archief