Menu

Berichtenarchief sociaal

Geplaatst: 11/02/2021

Winterbuurtwacht op de Waterpeper.

Op de Waterpeper is een speciale winterbuurtwacht opgesteld!
24 uur per dag bewaken zij de straat.
Zeer een ontmoeting waard voor een leuk wandel-ommetje.
Een selectie staat hierbij, maar er is meer!
Met dank aan de bewoners, genieten voor de wijk!

Geplaatst: 18/12/2020

Kerstbomen vol wensen: van en voor iedereen

Wie heeft ze niet? …wensen voor kerst en wensen voor het nieuwe jaar.

Voor familie, vrienden, buren, maar ook voor onze mooie WaterGras wijk.

Laten we deze dagen de 3 buurt-bomen volhangen en elkaar ontmoeten, groeten, opbeuren en licht geven, wandelend langs tuinen waar we blij van worden.

DOET U OOK MEE?

(De bomen staan op de grasveldjes aan het begin van de wijken, op Raaigras, Waterruit en op de Waterlelie. Met uw kaartje in plastic en een draadje kan hij zo in de boom, overige versiering is ook fijn ).

Geplaatst: 10/12/2020

Wandelfeest in de wijk, vervolg

Er zijn mooie berichten! Bijna kaarsjesavond, kerstbomen voor iedereen in de wijk, initiatieven van enthousiaste vrijwilligers, lees even verder, laat u verrassen en kom in actie! Heel snel al, deze week vrijdagavond 11 december, is de jaarlijkse Goudse ‘Kaarsjesavond‘. Anders dan anders, want het plan is dat de kaarsjes in een lint-van-licht te zien zijn Lees verder »

Geplaatst: 04/12/2020

Wandelfeest in de wijk, vervolg

Het feest is begonnen! De eerste tuinen zijn al ‘gespot’. Heeft u ze al gezien? Volgende week gaat het echt ‘los’ in tuin en wijk. Dan maakt Sinterklaas plaats voor het licht en versiering voor kerst. En gaan we ontdekken hoe een onvermoede creativiteit in onze wijk schuil gaat. Ook de gemeente geeft heel veel Lees verder »

Geplaatst: 30/11/2020

Wandelfeest door de wijk

Wandelfeest door de wijk! Ja, dat kan het worden, deze donkere maanden! (met de feestdagen in het vooruitzicht, maar nog steeds het Corona virus) Hoe doet Watergras mee aan wat wel kan en waar iedereen blij van kan worden? Zo …. in de komende dagen en weken: Kijk eens met een frisse, heldere, zonnige blik Lees verder »

Ouder archief