Deprecated: Optional parameter $row_arrays declared before required parameter $wp_table_name is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/watergrasgouda.nl/domains/watergrasgouda.nl/public_html/wp-content/themes/watergrasgouda/functions.php on line 491
Berichtenarchief buurtpreventie | Bewonersvereniging Watergras Gouda
Menu

Berichtenarchief buurtpreventie

Geplaatst: 10/12/2019

Vervolgbericht na veiligheids informatie avond

Met genoegen geven wij het volgende persbericht door aan onze wijkbewoners: Subsidie. Je kunt nu (vanaf 12-12-2019) subsidie aanvragen voor het plaatsen van een wifi-camera of video-deurbel. Dit hebben burgemeester Pieter Verhoeve en politiechef Ruud van Es vandaag bekendgemaakt. Dit zal moeten helpen om de woninginbraak in Gouda te verlagen. Woninginbraak is helaas een groot Lees verder »

Geplaatst: 26/11/2019

Verslag 28 oktober Water en Grassen Veiligheidsavond

Deze avond werd bezocht door ruim 50 buurtbewoners. Een mooie opkomst, wat betekent dat veel mensen betrokken zijn bij de veiligheid in onze wijk. Om nog meer bewoners te informeren en op verzoek volgt hier een kort verslag van enkele belangrijke punten die aan de orde kwamen. Voor de pauze was het woord aan de Lees verder »

Geplaatst: 23/10/2019

Reminder: Informatieavond VEILIGHEID:

Reminder: Informatieavond VEILIGHEID: Maandagavond 28 oktober Motto: Hoe veilig is ons huis, auto en onze wijk en wat kunnen wij als bewoners daar aan doen? Op deze avond hoort u rechtstreeks van de politie hoe het is gesteld met de veiligheid in onze WaterGraswijk. Met tips en mogelijkheden om met elkaar alert te blijven. Een Lees verder »

Geplaatst: 05/10/2019

Informatieavond VEILIGHEID

Welkom op maandagavond 28 oktober. Motto van deze informatieavond: Hoe veilig is ons huis, auto en onze wijk en wat kunnen wij als bewoners daar aan doen? Maandagavond 28 oktober organiseert de Bewonersvereniging Watergras – samen met de politie Gouda en voorbereid door een werkgroep bewoners – een informatieavond: Hoe maken wij met elkaar onze Lees verder »

Geplaatst: 03/01/2017

Inzameling kerstbomen 11 januari 2017

Op de website van de gemeente Gouda staat vermeld: “Op 11 januari kunt u uw kerstboom inleveren op diverse locaties in Gouda. U ontvangt 50 eurocent per kerstboom. Cyclus zorgt dat deze bomen op een verantwoorde manier worden verwerkt.”
Op deze website is nog niet vermeld dat ook de Waterruit op 11 januari 2017 een officieel kerstboominzamelpunt is van Cyclus en bemand wordt door het Buurtpreventieteam Watergras. Ook het buurtpreventieteam betaalt, namens Cyclus, 50 eurocent per boom.
Inzamelen van de kerstbomen bij het elektriciteitshuisje bij ingang Waterruit van 13.00 – 15.30 uur.