Menu

Reanimatietraining: wordt vervolgd…

De eerste cursus voor de reanimatietraining is achter de rug.
Voor een volgende cursus is al een groeiende lijst belangstellenden.

Graag delen we onze ervaringen met al onze wijkbewoners.
Wat een nuttige zinvolle ochtend! Met een fijne groep deelnemers, die met grote betrokkenheid aan het oefenen waren na instructie van onze 3 top-opleiders. Om te kunnen helpen als een ander dat nodig heeft.

Reacties van deelnemers zeggen het treffend:
“De cursus reanimatie zat zowel inhoudelijk als representatief goed in elkaar. Alles was heel ongedwongen en hierdoor werd je op je gemak gesteld om te gaan reanimeren op de poppen (van de foutjes leerden we het meest).De cursus heeft mij inzicht gegeven dat een ieder het kan en het werken met de AED een fluitje van een cent is. DOEN!!!!”

“Ooit al eens een reanimatie training gehad maar op deze manier wordt je weer even geüpdatet. Je doet het niet voor jezelf maar voor een ander en dat is toch wel mooi.”

Hebt u nu de kans gemist? Dan kunt u zich aanmelden als belangstellende voor een volgende cursus. Stuur een mailtje naar info@watergrasgouda.nl en vermeld indien gewenst uw telefoonnummer.
U ontvangt als eerste bericht als er nieuws is over een volgende cursus.
Meer Informatie over de gang van zaken bij een cursus is gemakkelijk te vinden via de zoekterm ‘reanimatie’ op de homepage linksonder.