Menu

Verslag Koningsdag 2024

Wat een bijzondere Koningsdag was het dit jaar!
Door de regen was het duidelijk dat we niet om 10 uur konden beginnen, maar onze jongens Maarten en Thomas wisten met de megafoons de bewoners toch te mobiliseren en konden de kleedjes uitgestald worden toen het droog werd. Daarbij kwamen wel er wel ruim 14 prachtig versierde fietsen, driewieler en trapkar in het park. In optocht hebben ze een rondje om het park gereden en toen mocht de jury de 3 mooiste aanwijzen voor een prijsje. Dat was erg moeilijk, want ze waren allemaal zo vrolijk en fleurig. Complimenten!
Verder waren er de soezensmijter, de flipperkast en zelf cupcakes versieren. Leuk en lekker! En tot slot de wedstrijd : raden hoeveel oranje sponzen er in het krat zaten. De beloning voor Jolie was een oranje plant met parkietje erin.
Ondertussen waren de kleedjes met kinderspeelgoed en kleding nog niet leeg, maar wel blijde gezichten, omdat ieder toch wel wat leuks had kunnen kopen!
En toen was de zon gekomen en hebben sterke ouders nog geholpen opruimen. Allemaal dank voor het slagen van dit wijkfeest voor jong en oud!
Hierbij zijn wat foto’s toegevoegd, maar ouders zijn zo goed mogelijk uit beeld gelaten. Wil je nog specifiek een foto van jouw kind op zijn/haar fiets, app me dan op 06-12120558.
Gaike, namens het Bestuur Bewonersvereniging Watergras.