Menu

Tuin- Kunst- en Geluksroute, 11 juni 2016, Verslag en foto-impressie

Zaterdag 11 juni was er bij een 10-tal adressen in de Water- en Grassenwijk een gastvrij welkom voor alle bewoners uit de wijk om te genieten van tuin, kunst, demonstratie of bloemschikken.

Een 40-tal wijkbewoners maakte daar graag gebruik van.
Er was verrassend veel te zien, een aantal deelnemers had zoveel aanloop dat de lunch er bijna bij in schoot, maar dat temperde het enthousiasme niet. Soms kwam het bezoek wat later op gang, nadat de regen was overgegaan in een zonnetje in de middag.
Wie niet is geweest heeft wat gemist, daar zijn alle bezoekers het zeker over eens!

Bijzonder werd door gastadressen gewaardeerd dat ook kinderen mee kwamen, verrassende vragen stelden, (met dank aan de actie van AH?) en deelnamen aan bloemschikken.

Sommige deelnemers willen volgend jaar graag opnieuw meedoen, anderen willen dan een keer zelf een rondje door de wijk lopen. Misschien weer bij een aantal andere adressen, zo blijft het spannend en leuk! En met nog meer bezoekers. Waterwijk, laat je kennen, er moet toch meer te zien zijn daar?!

Maken we er een mooie traditie van?
Door de wijk voor de wijk?
Reacties en aanmeldingen worden graag tegemoet gezien op info@watergrasgouda.nl.

Dank aan alle deelnemers, die hun tuin of huis hebben opengesteld: zij hebben veel tijd en energie gestoken in de voorbereiding en de ontvangst van hun gasten.
Veel dank ook aan alle vrijwilligers die aan de voorbereidingen hebben mee geholpen, want zonder jullie hulp was het niet gelukt !

(Met aanklikken een vergroting van de foto.)

 

tgk1
tgk2
tgk3
tgk4
tgk5
tgk6
tgk7
tgk8
tgk9
tgk10
tgk11
tgk12
tgk13
tgk14