Deprecated: Optional parameter $row_arrays declared before required parameter $wp_table_name is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/watergrasgouda.nl/domains/watergrasgouda.nl/public_html/wp-content/themes/watergrasgouda/functions.php on line 491
Lekker fietsen voor Burennetwerk op 1 juli 2017 | Bewonersvereniging Watergras Gouda
Menu

Lekker fietsen voor Burennetwerk op 1 juli 2017

Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht.
Op zaterdag 1 juli vindt voor de eerste maal de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor Burennetwerk Gouda. Steun ons en fiets ook mee!

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, die initiatieven als Burennetwerk Gouda een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk  financieel ondersteunen.

Meefietsen = geld verdienen!

Voor iedereen die namens Burennetwerk Gouda meefietst, stort de Rabobank € 10,00 (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke en nuttige dingen doen voor Burennetwerk Gouda. Bovendien is het een gezellige en sportieve dag.
Het is ook mogelijk om een 15 km route te fietsen! Als je je aanmeld voor de 15 kilometer route stort de Rabobank 55,00 in de kas van Burennetwerk Gouda.

Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens Burennetwerk Gouda deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden

Het fijnst vinden we het als je je snel aanmeldt bij Jan Zeer, secretaris van Burennetwerk Gouda door een mailtje te sturen naar zeer.jan@gmail.com Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt.  Aanmelden kan tot uiterlijk 1 Juni 2017.

Meer informatie

Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/gouwestreek.
Ben je actief op Twitter? Volg @RaboGouwestreek, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.

Met vriendelijke groet,
Burennetwerk Gouda
T: 0182 – 23 50 82
I: burennetwerkgouda.nl

Kijk ook op de website om alle openstaande hulpvragen te zien!