Deprecated: Optional parameter $row_arrays declared before required parameter $wp_table_name is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/watergrasgouda.nl/domains/watergrasgouda.nl/public_html/wp-content/themes/watergrasgouda/functions.php on line 491
Stekjesdag 2024 | Bewonersvereniging Watergras Gouda
Menu

Stekjesdag 2024

Ook dit jaar gaan we weer een stekjes-dag organiseren om onze wijk mooier en groener te maken!

Ben je een liefhebber van groene planten en bloemen en ben je geïnteresseerd in het groener maken van de buurt? Dan hebben we goed nieuws! De bewonersvereniging organiseert op 25 mei weer een speciale Stekjes-dag.

Op deze dag kan iedereen stekjes van zijn geliefde planten gratis delen met andere buurtbewoners. Het is een geweldige kans om je plantencollectie uit te breiden en je passie voor planten te delen met gelijkgestemde groenliefhebbers.

Maar om ervoor te zorgen dat we een breed scala aan stekjes hebben om te delen, willen we jullie vragen om nu alvast te beginnen met het kweken van stekjes van je favoriete planten. Alle soorten stekjes zijn welkom op onze Stekjes-dag!

Dus haal die tuinhandschoenen tevoorschijn, verzamel je potgrond en potten, en start met het kweken van stekjes. We zullen in binnenkort meer details delen over de exacte datum en locaties van de Stekjes-dag, dus houd je mailbox in de gaten.

Laten we samen de buurt nog groener maken!