Deprecated: Optional parameter $row_arrays declared before required parameter $wp_table_name is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/watergrasgouda.nl/domains/watergrasgouda.nl/public_html/wp-content/themes/watergrasgouda/functions.php on line 491
Verslag Lampionnenoptocht op 11 november! | Bewonersvereniging Watergras Gouda
Menu

Verslag Lampionnenoptocht op 11 november!

11 november was het weer zover. De jaarlijkse Lampionnenoptocht.
Om 19:00 u verzamelde zich een hele groep kinderen en hun ouders bij de bocht van de Waterruit, met koppies/snuitjes waar de spanning van was af te lezen! Gelukkig was het prachtig droog weer. Voor het eerst zonder draaiorgel, maar gelukkig verscheen het Dweilorkest van Crescendo uit Alphen a/d Rijn in hun witte jassen.
Voor sommige kinderen was het de eerste keer om mee te lopen, de afgelopen twee jaren moesten we vanwege de COVID-maatregelen langs de deur lopen of werd er een kort rondje gelopen. Dit keer werd weer de hele buurt bereikt. Eerst door de Grassen en daarna door de Waters.
Vol enthousiasme ging het orkest voorop en werd de blije rij er achter langer en langer.
Om 19:40 u was de optocht voorbij en konden alle deelnemers zich te goed doen aan warme chocolademelk, koffie en thee met lekkers erbij op de Waterkers. De muzikanten van het dweilorkest speelden nog even door, waardoor het een groot feest was.
Tot volgend jaar weer!

Video van de Lampionnenoptocht: