Menu

Berichtenarchief Buurtwacht

Geplaatst: 14/12/2021

Buurtwacht, bewoners gezocht.

Beste buurtbewoner,

Heeft u zich al aangemeld voor de buurtwacht? Mail naar info@watergrasgouda.nl voor meer informatie.
Alvast heel hartelijk bedankt!

Geplaatst: 20/08/2020

Belangrijk Bewonersbericht Buurtwacht

Nu de ontspanning – na een aantal maanden vooral thuisblijven – gelukkig weer toeneemt, is ook in onze wijk het effect merkbaar. Met vakantie gaan, of alleen al een dagje uit of een terrasje, is weer mogelijk. Wat fijn! Maar, zoals ook het nieuws al meldde, heeft dat een keerzijde, omdat ook inbraken weer toenemen. Lees verder »

Geplaatst: 30/08/2018

Maakt Buurtwacht Watergras (BwWG) onze wijk veiliger?

Wilt u ook weten hoe veilig deze wijk is?    Lees dan even verder… Veel gestelde vragen … en antwoorden Waarom is Buurtwacht WaterGras opgericht? Wat is het doel van de Buurtwacht? Hoe werkt de Buurtwacht? Voert de politie nu geen surveillances meer uit in onze wijk? Is het gevaarlijk werk? Vangen jullie wel eens boeven? Lees verder »

Geplaatst: 14/02/2017

Versterking gezocht voor de Buurtwacht Watergras!

Sedert enige tijd fietst de Buurtwacht Watergras haar nachtelijke rondes door de Water- & Grassenbuurt in Gouda. Dit doet de Buurtwacht met meerdere teams die hun bevindingen en ervaringen met elkaar delen zodat de verzamelde informatie kan worden gebruikt om te komen tot een nog veiliger woonomgeving. Immers de voornaamste reden voor het instellen van Lees verder »

Geplaatst: 01/12/2016

Buurtpreventie – Herhaalde oproep

Dit jaar zijn onze 2 wijken, d.w.z. de Waters en de Grassen, veelvuldig doelwit geweest van criminelen. Deze criminelen hadden het behalve op woningen, ook voorzien op geparkeerde auto’s. Op basis van de door onze WhatsApp-groepbeheerders geregistreerde (pogingen tot) woninginbraken en (pogingen tot) autokraken en/of verdachte situaties, is alleen de maand augustus maagdelijk blank gebleven Lees verder »