Menu

Nieuws van Burennetwerk Gouda en vrijwilligersfeesten!

Hopelijk heeft ieder een goede zomer gehad! De scholen zijn weer begonnen, de meesten van ons zijn weer aan de slag met activiteiten, werk, vrijwilligerswerk, etc.

Het Burennetwerk is in de zomer op een laag pitje doorgegaan en draait weer op volle toeren.

Ook in onze Water- en Grassenwijk hopen wij op een  inspirerend en zinvol nieuw seizoen!
Een nieuwe hulpbieder heeft zich alweer aangemeld. Wie volgt? Ook voor hulpvragen is de drempel laag.

Voor de hulpbieders staan er twee gezellige vrijwilligersfeesten op het programma en zij krijgen daarvoor nog persoonlijk een uitnodiging.  Maar ook voor u is het leuk om te lezen wat er verder gebeurt… Wij hopen dat nog veel meer mensen het Burennetwerk weten te vinden…

burennetwerkUit: Nieuwsbrief eind-augustus van Burennetwerk Gouda:

 1. Vrijwilligersavond op 25 september 2015.
  Op vrijdag 25 september organiseert het bestuur van Stichting Burennetwerk Gouda (in oprichting) een gezellige avond voor alle vrijwilligers van het burennetwerk. Het nieuwe filmpje over het Burennetwerk wordt vertoond, het bestuur stelt zichzelf voor, de winnaar(s) van de fotowedstrijd worden bekend gemaakt en er is gelegenheid om met elkaar te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen van harte welkom!
 2. Fotowedstrijd Burennetwerk Gouda.
  Zoals velen van jullie inmiddels weten zijn we bezig om van Burennetwerk Gouda een stichting te maken. Bij deze nieuwe ontwikkeling lijkt het ons leuk om een nieuwe folder te ontwikkelen met een nieuwe foto. Hier kun je als hulpbieder bij helpen! Wat is de bedoeling? Maak een foto waarop duidelijk te zien is wat Burennetwerk Gouda volgens jou inhoudt…
 3. Uit de brief van de Gemeente Gouda:

  Daarom zeggen wij trots: vrijwilligers zijn Goud! 

  Wij willen al deze vrijwilligers weer gepast bedanken voor hun inzet. Dit jaar doen we dat met een Vrijwilligersfeest op vrijdag 30 oktober van 19.00 – 21.00 uur in de Sint-Janskerk. Het thema van het feest is: “Goudvoorelkaar”. Dat sluit aan op de samenvoeging van de vrijwilligersvacaturebank en Zorgvoorelkaar onder de naam “Goudvoorelkaar”. Idee achter de samenvoeging is dat “”Goudvoorelkaar” vraag en aanbod van de voorgangers versterkt. Op het feest worden de hapjes aangepast aan het thema “Goudvoorelkaar”. Er worden kaasplankjes en een glaasje port of sap geserveerd. In de aankleding zal het thema “Goud” worden gebruikt.