Menu

Burennetwerk Gouda

burennetwerkBurennetwerk Gouda is een praktisch hulpmiddel om vraag en aanbod van eenvoudige hulp bij elkaar te brengen. Bewonersvereniging Watergras is erin gesprongen en ziet voor onze wijk een prachtige kans om burenhulp in onze wijk op te starten.

Hulpbieders zijn geheel vrij om een hulpvraag aan te nemen, er is geen verplichting.
Daarom hoeft aanmelding als hulpbieder geen belasting te zijn en zou het fijn zijn als nog meer mensen zich aanmelden als hulpbieder.

Buurtcontactpersonen zijn het gezicht van het Burennetwerk. Zij komen kennismaken met elke nieuwe vrijwilliger in hun buurt. In onze wijk zijn Marian de Lange en Annelien Kalverda contactpersoon. Zij komen kennismaken met elke nieuwe vrijwilliger in onze buurt en u kunt ook bij hen uw vragen bespreken. U kunt hen bereiken via info@watergras.nl.

Hulp vragen is vaak nog moeilijker dan hulp bieden.
Aarzelt u niet als u ergens tegenaan loopt en vraag hulp! Misschien bent u dan degene die de volgende keer een ander helpt met iets waar u goed in bent. Dat kan ook een simpele wandeling of een kopje thee drinken zijn toch?

Het Burennetwerk Gouda heeft een vliegende start gemaakt; er hebben zich veel vrijwilligers aangemeld. Dat betekent dat er ook hulpvragen mogen komen!

Heeft u hulp nodig? Bijvoorbeeld praktische hulp zoals hulp bij de administratie, de computer, met dingen ophangen, inpakken of in elkaar zetten of hulp in de tuin? Of wilt u graag kennismaken met een vrijwilliger die af en toe een wandeling met u maakt of een bakje koffie met u drinkt?

Het Burennetwerk is er voor iedereen, die wel wat hulp kan gebruiken!

Het Burennetwerk Gouda helpt u graag om een goede buur te vinden. Dat kan via de website www.burennetwerkgouda.nl of door te bellen naar (0182) 23 50 82 / 06-48141191. Op werkdagen zijn de ‘matchmakers’ (meestal) tussen 9.00 en 12.00 bereikbaar.

Algemene vragen over Burennetwerk Gouda kunt u richten aan: info@burennetwerkgouda.nl.