Menu

Wandelen in de Watergras

Afscheid van Bianca met kopje koffie en wat lekkers……

Een bijzonder gezellige periode met Bianca Phillips als wandelcoach is op dinsdag 22 november afgesloten met een gezamenlijk kopje koffie met wat lekkers erbij, een bosje bloemen en mooie complimenten voor Bianca.

Maar het wandelen gaat door!!

Gelukkig gaat het Wandelen in de Watergras gewoon door! Bea Marsman gaat iedere dinsdag om 12.15 uur de wandelgroep begeleiden. We houden het Watergraseiland als vertrekpunt aan, maar hebben ook plannen om een keer een ander soort wandeling te organiseren. Bijvoorbeeld vanaf een ander startpunt of een wat langere (natuur) wandeling.

Verder is er afgesproken om iedere eerste dinsdag van de maand te eindigen bij Van Noord (bij het winkelcentrum), zodat we met elkaar een kopje koffie of thee kunnen gaan drinken. Wie dat niet wil kan makkelijk zelf doorlopen naar de Watergras.

Iedereen uit de wijk kan meewandelen. Na 2 keer “proberen” kunt u een strippenkaart kopen. Voor leden van de Bewonersvereniging is de strippenkaart voor 5 keer meewandelen € 10,-. Bent u geen lid, dan betaalt u € 15,-