Menu

Berichtenarchief woning

Geplaatst: 19/12/2022

Abonneren op nieuwsbrieven

Zowel de website van de bewonersvereniging Watergras als de website van de werkgroep Energie Watergras hebben onder het programma-menu  en de rubriek “Zoeken” een rubriek met: Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze nieuwsbrief en website-berichten. Ter informatie het volgende: De e-mailadressenbestanden voor verzending van nieuwsbrieven en website-berichten van de twee websites, van de Lees verder »

Geplaatst: 08/12/2022

Verslag bijeenkomst 1 december 2022

Woningisolatie, kennisdelen en warmtefoto’s
In de volle De Veste (120 belangstellenden) werden op donderdag 1 december vanuit de energiewerkgroep van de bewonersvereniging Watergras twee energieacties gepresenteerd: woningisolatie en warmtefoto’s van de woning. Daarnaast vroeg de werkgroep aandacht voor een enquête.
Lees verder: https://energie.watergrasgouda.nl/

Geplaatst: 13/11/2022

Eerste publiciteit Werkgroep Energie WaterGras

De Werkgroep Energie WaterGras is de publiciteit gestart met het verspreiden van de ‘Uitnodiging voor de bijeenkomst op 1 december’ en met de plaatsing van haar ‘Plan van Aanpak’ op haar eigen website https://energie.watergrasgouda.nl.
Dit ‘Plan van Aanpak’ is te vinden op: https://energie.watergrasgouda.nl/plan-van-aanpak/ .
Op de uitnodiging voor 1 december, die via de brievenbus is rondgestuurd in de wijk, zit helaas een storende fout. Voor aanmelden voor deze bijeenkomst wordt gevraagd een mail sturen naar energie@watergrasgouda.nl en niet naar het vermelde e-mailadres waarin ‘gouda’ is weggelaten.

Geplaatst: 26/02/2021

Overname Rekam door Deltafiber

De vele Rekam klanten in onze wijk hebben een brief van Deltafiber ontvangen dat de Rekam is overgenomen.

Ik onderzocht de gevolgen voor glasvezel in onze wijk.

  • Deltafiber meldde me aan de telefoon dat de KPN abonnementen voor internet en tv bij de Rekam niet beschikbaar komen via het glasvezel van Deltafiber.
  • KPN zegt op hun site dat ze nog steeds van plan zijn om glasvezel te gaan aanleggen in onze wijk. De datum wanneer, zou zichtbaar moeten zijn onder mijn accountgegevens, maar dat was niet het geval. Aan de telefoon meldden ze me dat ze eind september 2021 glasvezel tot de voordeur willen hebben in onze wijk, zoals nu Deltafiber dat ook heeft.

Iedereen kan zijn eigen afweging maken voor een eventuele overstap.

  • Bij overstappen op glasvezel van Deltafiber moet u kiezen uit één van de bij Deltafiber aangesloten providers. Als u uw KPN mail adres wilt behouden, moet u daarnaast ook uw KPN abonnement behouden.
  • Als KPN zich houdt aan hun planning, kunt u over een half jaar via KPN – glasvezel uw KPN abonnement voortzetten.

Heeft u andere of extra informatie, laat het ons weten op info@watergrasgouda.nl !

Geplaatst: 28/10/2020

Themadag ‘Aardgas vrij ready!’

Op zaterdag 14 november heeft de Woonwijzer winkel een themadag: Aardgasvrij ready!, waar men ingaat op onder andere isoleren, ventileren en afgiftesystemen. Hiermee is uw woning in de basis klaar voor een aardgasvrije toekomst. De aandacht gaat uit naar de ‘no regret’ maatregelen, maatregelen die u hoe dan ook voordeel opleveren, ongeacht van de wijze waarop uw woning in de toekomst aardgasvrij wordt gemaakt (warmtenet, warmtepomp, etc).

Op dinsdag 17 november om 19.00 uur wordt dit nogmaals behandeld in een webinar.

Meer weten? Zie deze link waar kunt u zich ook kunt aanmelden: https://www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen/

Ouder archief