Menu

Berichtenarchief bestuur

Geplaatst: 17/06/2021

Discussie over doorsteek laait op bij nieuwe verkeerscirculatieplan Gouda

Naar aanleiding van berichten in de media over de mogelijkheid van het leggen van een verbindingsweg tussen Reeuwijkse Randweg en de Plaswijckweg heeft de Bewonersvereniging de volgende brief geschreven aan de Goudse Politiek. Aan: De wethouder verantwoordelijk voor het verkeerscirculatieplan Gouda Fractievoorzitters gemeenteraad Gouda Woordvoerders verkeer gemeenteraad Gouda De bewonersvereniging Watergras heeft met instemming kennisgenomen Lees verder »

Geplaatst: 26/02/2021

Overname Rekam door Deltafiber

De vele Rekam klanten in onze wijk hebben een brief van Deltafiber ontvangen dat de Rekam is overgenomen.

Ik onderzocht de gevolgen voor glasvezel in onze wijk.

  • Deltafiber meldde me aan de telefoon dat de KPN abonnementen voor internet en tv bij de Rekam niet beschikbaar komen via het glasvezel van Deltafiber.
  • KPN zegt op hun site dat ze nog steeds van plan zijn om glasvezel te gaan aanleggen in onze wijk. De datum wanneer, zou zichtbaar moeten zijn onder mijn accountgegevens, maar dat was niet het geval. Aan de telefoon meldden ze me dat ze eind september 2021 glasvezel tot de voordeur willen hebben in onze wijk, zoals nu Deltafiber dat ook heeft.

Iedereen kan zijn eigen afweging maken voor een eventuele overstap.

  • Bij overstappen op glasvezel van Deltafiber moet u kiezen uit één van de bij Deltafiber aangesloten providers. Als u uw KPN mail adres wilt behouden, moet u daarnaast ook uw KPN abonnement behouden.
  • Als KPN zich houdt aan hun planning, kunt u over een half jaar via KPN – glasvezel uw KPN abonnement voortzetten.

Heeft u andere of extra informatie, laat het ons weten op info@watergrasgouda.nl !

Geplaatst: 11/02/2021

Te hoge verkeersdrempels

Beste buurtbewoner, Tijdens onze ALV in oktober 2020 heeft een bewoner ons erop geattendeerd dat de verkeersdrempels in onze buurt soms te hoog zijn, waardoor er regelmatig een onderkant van de auto overheen schraapt. De eerste reactie van de leden tijdens deze vergadering was: “Mooi! Dan moeten de auto’s wel rustiger rijden.” Maar in sommige Lees verder »

Geplaatst: 28/12/2020

Ophalen Kerstbomen.

In afwijking met voorgaande jaren, zamelt dit keer Cyclus zelf de kerstbomen in.
Het advies is ook komende tijd om nog zoveel mogelijk thuis te blijven. Een kerstboominzameling waarbij inwoners op pad gaan, past hier niet bij.
Zorg ervoor dat uw kerstboom voor 7:30 uur, zonder versiering en lichtjes op één van de aanbiedplaatsen voor afvalcontainers ligt op:

Donderdag 7 januari 2021

Zie ook de afhaalkalender, https://afvalkalender.cyclusnv.nl/afvalstroom/727

Geplaatst: 08/11/2020

Verslag ALV van 6 oktober 2020

Beste leden van de Watergras Gouda,
Hier is het verslag van de ALV van 6 oktober 2020. Het bestuur heeft ervoor gekozen om de namen van alle aanwezigen te verkorten door alleen de initialen te vermelden. Een versie met de volledige namen is op te vragen bij het bestuur.

Met vriendelijke groet,
Annemarie van Bragt,
secretaris Watergras Gouda.

Bijlage: Verslag ALV 6 okt 2020 definitief geanonimiseerd

Ouder archief