Menu

Abonneren op nieuwsbrieven

Zowel de website van de bewonersvereniging Watergras als de website van de werkgroep Energie Watergras hebben onder het programma-menu  en de rubriek “Zoeken” een rubriek met:

Op de hoogte blijven?
Abonneer je op onze nieuwsbrief en
website-berichten.

Ter informatie het volgende:

  • De e-mailadressenbestanden voor verzending van nieuwsbrieven en website-berichten van de twee websites, van de bewonersvereniging (https://www.watergrasgouda.nl) en van de energie werkgroep (https://energie.watergrasgouda.nl) staan vanaf 18 december 2022 los van elkaar.
  • De verzending van berichten van de bewonersvereniging gaat door op de oude voet met het e-mailadressenbestand, dat de afgelopen jaren is opgebouwd.
  • De wijze van verzending van berichten van de Werkgroep Energie Watergras geschiedt op dezelfde wijze als van de website van de bewonersvereniging, nl. bij plaatsing van een nieuw bericht op de homepage van deze website.

Echter:

  • De initiële e-mailadressen voor verzending van berichten door de energie-website zijn de  e-mailadressen van de intekenlijst van de bijeenkomst op 1 december 2022 geworden.
  • Geen e-mailadres van u op de intekenlijst van 1 december en wilt u op de hoogte blijven van de berichten van de energie werkgroep, moet u zich wel apart op die website (energie.watergrasgouda.nl) abonneren.