Menu

Duurzaamheidsbijeenkomst voor bewoners Watergrassen en Steinen dinsdag 21 november

Bericht van Bewonersorganisatie Plaswijck:

Beste medebewoners van de Steinenbuurt en Watergrassen,

DUURZAAMHEID IN DE WIJK

De gemeente Gouda, Energie Coöperatie Gouda, bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck en Susteen werken samen in de campagne ”Maak Gouda Duurzaam”. Doel is om in een aantal wijken de woningen te helpen verduurzamen. Duurzaam wonen betekent immers beter wonen: beter voor uw portemonnee, beter voor het milieu en beter voor uw wooncomfort.

INFORMATIEBIJEENKOMST VOOR BEWONERS STEINENBUURT EN WATERGRASSEN OP 21 NOVEMBER

Speciaal voor bewoners van de Watergassen en Steinen is er een informatiebijeenkomst over verduurzamen van de woningen in deze wijken. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 21 november. U kunt vanaf 19.00 inlopen, om 19.30 begint de bijeenkomst. U bent welkom in de Prinsenhof (voorheen Riethoek), Anna van Meertenstraat 10, nabij de Calslaan en sporthal de Mammoet.

ACTIE MAATWERKADVIES

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de verschillende duurzaamheidsmaatregelen. Ook kunt u zich inschrijven voor een maatwerkadvies van Susteen. Op basis van een onderzoek, dat ca.
anderhalf uur duurt, ontvangt u een persoonlijk woningverbeterplan. Ook is advies mogelijk om uw woning gasloos te maken.
In de brief aan huis aan bewoners van de Steinen en Watergrassen staat de website waarop u zich kunt aanmelden voor dit Maak Gouda Duurzaam woningverbeterplan: https://www.susteen.nl/lopende-acties/maak-gouda-duurzaam/
U betaalt als bewoner van de Watergrassen en Steinen slechts 110 euro en kunt 50 euro terugvragen bij de gemeente. Uw uiteindelijke kosten voor dit advies bedragen hierdoor slechts 60 euro. Dit aanbod is beschikbaar voor geselecteerde inwoners van de Steinen- en Watergrasbuurt.

VOOR MEER INFORMATIE

Meer informatie kunt u ook vinden op http://www.energiecooperatiegouda.nl

Met vriendelijke groet,

Bewonersorganisatie Plaswijck en Energie Coöperatie Gouda