Menu

Inbraak Preventie Actie tijdens decemberdagen

Op verzoek van de wijkagenten plaatsen wij u het volgende bericht.

Beste wijkbewoners,

Alles uit de kast tegen inbraken
De laatste tijd zijn er meer inbraken in sommige delen van de wijk. De Politie Gouda wil daarom samen met bewoners tijdelijk de “InbraakTelefoon” gebruiken.

De InbraakTelefoon voor snel handelen
Met dit speciale telefoonnummer staan aangewezen contactpersonen in de wijk in direct contact met aanwezige politiemensen in de wijk. De Inbraak Telefoon is voor hen 24/7 bereikbaar. Er kan dus snel worden gehandeld. Het gaat om alle verdachte meldingen. Al uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Meedoen en meehelpen
Wij zoeken 20 bewoners in Bloemendaal en Plaswijck die als contactpersoon willen meedoen. Zij krijgen het telefoonnummer van de InbraakTelefoon. U bent goed bekend in de wijk en/of bent contactpersoon voor een bewonersvereniging, whatsappgroep of buurtpreventieteam.

Digitaal platform en whatsapp groep
Indien u voor uw eigen buurt of straat een eigen digitaal platform of buurt whatsappgroep wilt opstarten, dan kunt u ook contact met ons opnemen. U kunt desgewenst dan ook meedoen als contactpersoon voor de InbraakTelefoon.

Hondenbezitters
Voor hondenbezitters die willen meehelpen komt er een speciale bijeenkomst over preventie. U kunt zich eveneens hiervoor aanmelden.

Blijf verdachte situaties melden
Uiteraard verzoeken wij alle burgers om verdachte situaties te blijven melden. U belt 0900-8844 voor algemene zaken en 112 voor alle spoedzaken, dus óók bij mogelijke inbraaksituaties en/of bij verdachte personen in uw eigen buurt.

Contact en aanmelden
Betrokken bewoners die willen meedoen worden verzocht om zich zo spoedig mogelijk aan te melden via mailadres contact@bloemendaalplaswijck.nl of info@wijkteamplaswijck.nl. Alle aanmeldingen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Met vriendelijke groet,
Wijkagenten Lucky Tomasouw en Marco van Dam

Gouda, december 2015